Bruksknivar

Zweedse messen zijn messen voor alledaags gebruik, genaamd Bruksknivar.

Brukskniv 1

VERKOCHT
Dit Brukskniv heeft een handgeslepen damaststalen lemmet van Ingemar Nordell uit Zweden. Het lemmet heeft een lengte van 67mm en een totaallengte van 83mm.

Brukskniv 2

VERKOCHT
Dit Brukskniv heeft een handgeslepen damaststalen lemmet van Ingemar Nordell uit Zweden. Het lemmet heeft een lengte van 75mm en een totaallengte van 95mm.

Brukskniv 3

Dit Brukskniv heeft een handgeslepen damaststalen lemmet van Ingemar Nordell uit Zweden. Het lemmet heeft een lengte van 80mm en een totaallengte van 205mm.

Brukskniv 4

Dit Brukskniv heeft een handgeslepen damaststalen lemmet van Ingemar Nordell uit Zweden. Het lemmet heeft een lengte van 100mm en een totaallengte van 235mm.

Brukskniv 5

Dit Brukskniv heeft een handgesmeden damaststalen lemmet van Paul Strande uit Denemarken. Het lemmet heeft een lengte van 130mm en een totaallengte van 260mm.

Brukskniv 6

Dit Brukskniv heeft een handgesmeden damaststalen lemmet van Paul Strande uit Denemarken. Het lemmet heeft een lengte van 95mm en een totaallengte van 225mm.

Brukskniv 7

Dit Brukskniv heeft een handgesmeden damaststalen lemmet van Paul Strande uit Denemarken. Het lemmet heeft een lengte van 120mm en een totaallengte van 255mm.